120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

CO NA SEBE PROZRADIL ZPĚVÁK JAN NIC?

Uveřejněno: 08.09.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali talentovaného zpěváka. Jan Nic nám na sebe prozradil mnoho informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Jane, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Ahoj, po talentové soutěži to bylo dost krušné finančně, a jelikož jsem sám, tak jsem byl „jednou nohou na ulici“. Teď je to už v pohodě, začíná se dařit, ale co si neukecám sám, tak nemám. Nikdo se mě nijak manažersky neujal. Ale nevadí to. Časem sním o koncertu v nějakých divadlech po celé republice a čistě se svou tvorbou. Ale to by lidi na mě nesměli rychle zapomenout. Naštěstí jsem se vykašlal na Prahu a dělám si víkendy s kytarou po Čechách.

   

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sám upřednostňuješ?

Mám rád volnost, tak jsem hodně na trenky - ty volné, ale když mám mít rande, tak boxerky, protože mi holky chválí zadek. (smích) Mám rád bavlnu a nemusím satén – kloužou mi pak kalhoty a různě se to roluje.

   

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Líbí se mi tajemno, takže krajky, podvazky, padnoucí podprsenky. Nemusím na holce bílou, nejlepší je černá. A ještě jsem holku v podvazkách neměl, možná proto ze zvědavosti. (smích) Když má holka pěkné boky, líbí se mi takové ty kraťáskové, nemusím tanga.

   

Oblíbená značka?

Vyhovuje mi třeba Styx, ale už jsem měl od Ježíška i Playboy. A ty jsem nosil hodně rád.

Ranní rituál?

Sex, káva, cigárko, toaleta, hygiena a bez snídaně do práce. Až jsem pořádně probraný kávou v práci, tak teprve můžu něco sníst.

   

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Vsugerovávám si dobrou náladu, kytara na zádech, a pokud jedu daleko, tak i pěkné trenky, kdybych se třeba zamiloval. (smích)

   

Oblíbená hudba?

Mám rád pop-rock, takže kapely s kytarami a zpívající česky. Chinaski, Lucie, Olympic, No name… Na relax miluju hlas Jaromíra Nohavici, protože mě kdysi uspávaly jeho desky.

   

Který seriál/film si vždy rád pustíš?

Zase vše s hudební tématikou – Hříšný tanec, Zrodila se hvězda, Bohemian Rhapsody, Škola rocku, Starci na chmelu… Čím víc songů, tím lepší film.

   

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Bohužel teď v září mi ukradli dost drahou kytaru, takže až splatím novou, rozhodně musí být deska a další klip. Ale bez sponzorů to prostě trvá. Bylo by fajn, kdyby všichni co mi říkali, že mi pomůžou, tak aby se zase našli. Vždycky jsou nadšení, rozdám vizitku a tím komunikace končí.

   

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Vím, že potřebuji hodně spánku, ale někdy jsem v jednom kole. Práce, filmy a muzika. Docela rád běhám a hlavně páté patro bez výtahu je super kardio cvičení. Ale když slyším oblíbenou písničku, tak jsem hned ve formě. A jinak mě ještě napadla láska. Když jsem zamilovaný, tak jsem prý sexy. (smích)

   

Když nepracuji, tak…

…hraji kamarádům u piva. Je to sice aktivita místo odpočinku, ale samota mě doma nebaví.

   

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Miluji objetí, a když mě při tom holka nenápadně rafne za… trenky. (smích) Nemám rád povrchní „pravdu“ lidí, co mě neznají. Špatně jsem nesl vulgární kritiku po soutěži. Jedna zkažená písnička přece nerozhoduje, jaký jsem povahou nebo jaký jsem zpěvák. Muziku dělám závodně deset let a lidi vůbec netuší, co mě to stálo peněz a úsilí.

   

Kde tě lidé mohou sledovat?

Mám dva profily na Facebooku. Jeden osobní, kde se vždycky ptám, odkud mě ten člověk zná,
a pak mám tam i hudební profil Jan Nic, který je dokonce i s mp3 přehrávačem. Ale stejně je důležitý rozcestník na mých stránkách www.jannic.cz, protože mám i online zpěvník, kanál na YouTube, Instáč a tak. Všechno si spravuji sám.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Klidně bych i pokračoval (smích), tak třeba příště. Matěji, děkuji za zpověď. Mějte se lidi rádi, Váš Jenda.

AUTOR: Matěj Kašpar

Archiv Jan Nic

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí