Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Jaké spodní prádlo zvolit, pokud máte široké boky a menší ramena

Uveřejněno: 03.09.2018
Kategorie: TIPY

Pokud chcete sehnat dokonalé spodní prádlo, musíte si nejdřív uvědomit pozitiva a zápory vaší postavy. Každý člověk je samozřejmě jedinečný, měl by se mít rád, ale nebudeme si přeci jen lhát. Určitě máte nějaký ten mindrák, ale garantujeme vám, že jakmile si plně uvědomíte nedostatky vaší postavy, budete schopni vybrat nejen ideální spodní prádlo, ale celkově oblečení.

Pokud spadáte do kategorie, kdy máte širší boky oproti ramenům, pak jste tu správně. Než se vrhneme na tipy a rady, určitě mrkněte na článek z minulého týdne “ JAKÉ SPODNÍ PRÁDLO ZVOLIT, POKUD MÁTE VÝRAZNĚJŠÍ TVARY“, protože dost možná nemáte širší boky, ale spíše nějaké to kilo navíc a jak už jsme vám naznačili v úvodu, je důležité si uvědomit typ postavy.

  

✔ BOXERKY S KRÁTKOU NOHAVIČKOU 

V případě, že máte širší boky oproti ramenům, ale jste štíhlejšího vzhledu, pak můžete zvolit boxerky s krátkou nohavičkou, jelikož dodají potřebné krytí a jistotu, že je vše tam, kde má být. Pokud však máte kila navíc a k tomu širší boky, tuto volbu nedoporučujeme. Proč? Opticky totiž rozšíří ještě víc vaše boky a tím pádem budou ramena působit menším dojmem, což způsobí nesympatickou nerovnováhu. Přejděte tedy raději na bezpečnou volbu, a sice boxerky s dlouhou nohavičkou.

Postava muže ve spodním prádle

   

✔ BOXERKY S DLOUHOU NOHAVIČKOU 

Tento typ boxerek vám samozřejmě dodá potřebné pokrytí a jistotu, ale hlavně opticky vyrovná vaší postavu. Pokud vás boxerky budou i třeba jen trošičku škrtit v pase, pak je nutno změnit velikost. Vyhnete se tím nepříjemnému pocení, které se může přeměnit ve vyrážku a dokonce i horší zdravotní problémy. Boxerky z kvalitního materiálu, ve kterých vaše pokožka bude moci dýchat, znamenají krok správným směrem.

Postava muže ve spodním prádle

   

✘ SLIPY 

Slipy pro muže s širšími boky jsou otázkou hlavně estetiky. Pokud máte kila navíc, vyhněte se jim. Jestli jste štíhlejší postavy, slipy vám mohou slušet, ale ve výsledku bychom přeci jen volili boxerky.

Postava muže ve spodním prádle

Druhý díl a typ postavy máme za sebou. Každopádně ať už máte jakoukoliv postavu, dopřejte si pohodlí, protože u něho by to mělo začínat, ale také končit.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář