Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Jaké spodní prádlo zvolit, pokud máte výraznější tvary

Uveřejněno: 04.08.2018
Kategorie: TIPY

Pokud chcete sehnat dokonalé spodní prádlo, musíte si nejdřív uvědomit pozitiva a zápory vaší postavy. Každý člověk je samozřejmě jedinečný, měl by se mít rád, ale nebudeme si přeci jen lhát. Určitě máte nějaký ten mindrák, ale garantujeme vám, že jakmile si plně uvědomíte nedostatky vaší postavy, budete schopni vybrat nejen ideální spodní prádlo, ale celkově oblečení.

Není tajemstvím, že když má muž nějaké to kilo navíc, je celkem těžké sehnat dobře vypadající oblečení, ve kterém se navíc bude cítit skvěle. Úplným základem je zaměřit se na pohodlí a  správnou velikost, což znamená dokonale sedící oblečení/spodní prádlo a samozřejmě kvalitní materiál. Vždy preferujte elastický pas a samozřejmě pružnější materiál, protože nabízí flexibilitu a snadný pohyb. Co se týče barevného spektra, nejlepší volbou pro vás jsou tmavší odstíny.

    

✔ BOXERKY ✔

Doporučujeme se podívat do nabídky boxerek, protože dodají potřebné pokrytí a jistotu, že je vše tam, kde má být. Pokud vás boxerky budou i třeba jen trošičku škrtit v pase, pak je nutno změnit velikost. Vyhnete se tím nepříjemnému pocení, které se může přeměnit ve vyrážku a dokonce i horší zdravotní problémy. Boxerky z kvalitního materiálu, ve kterých vaše pokožka bude moci dýchat, znamenají krok správným směrem.

Postava muže ve spodním prádle

    

✔ TRENÝRKY ✔

Mnoho mužů výraznějších tvarů si potrpí na trenýrky a my souhlasíme. Je však velmi důležité zvolit správnou velikost, luxusní materiál, vyhnout se škrtící gumě a špatným střihům.

Postava muže ve spodním prádle

 

✘ SLIPY ✘

Slipy pro váš typ postavy jednoduše nedoporučujeme, protože poměr látky k tělu je nevyrovnaný a budete zbytečně působit větším dojmem.

Postava muže ve spodním prádle

První díl a typ postavy máme za sebou. Každopádně ať už máte jakoukoliv postavu, dopřejte si pohodlí, protože u něho by to mělo začínat, ale také končit.

AUTOR: Matěj Kašpar

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář