120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Průvodce stylem: barevné spodní prádlo

Uveřejněno: 18.03.2018
Kategorie: TIPY

Svět je nádherné místo, ale v poslední době se na nás valí jedna špatná zpráva za druhou. Proto je důležité se držet nad vodou, zvednout si náladu a k tomu může posloužit klidně čokoláda, ale také například zajímavé spodní prádlo. Pokud se neradi nudíte, milujete barvy a hravé motivy, máme pro Vás plno tipů, které Vás dostanou. Připraveni?

V dnešním článku se zaměříme na barevné spodní prádlo, protože čím víc barev, tím lépe, ale stále se budeme pohybovat v rámci vkusnosti. Necháme na Vás, zda zvolíte slipy, boxerky, trenýrky nebo tanga, ale než si zakoupíte spodní prádlo, dejte si pozor na několik pravidel, jelikož spodní prádlo Vám může jednoduše ničit život.

  • Velikost
  • Materiál
  • Střih
  • Značka
  • Barevnost

Sto lidí, sto chutí, to je jasná věc, proto je důležité si uvědomit, který styl je Vám nejblíže. Barevnost dokáže hodně. Může Vám absolutně vylepšit image. Pravdou je, že můžete zvolit klidně klasické kostičky, geometrii, retro vzory či dokonce superhrdiny a další motivy, ale jak už jsme řekli, ve výsledku si dávejte pozor, abyste nebyli nevkusní. Barvy mohou měnit myšlenky, hrají důležitou roli při představách a ovlivňování nálady. Zamyslete se tedy, které barvy Vás baví a podle toho zvolte spodní prádlo. Máme pro Vás několik tipů pod článkem, ale samozřejmě se také můžete mrknout na další kousky ZDE.

Trenky, Spodní prádlo, Styx, Represent

Trenky,Boxerky, Spodní prádlo, 69SLAM

Trenky, Spodní prádlo, boxerky, Calvin Klein

Preferujete vícebarevné spodní prádlo nebo spíš sáhnete po jednobarevném? Dejte nám vědět do komentářů. 

 

AUTOR: Matěj Kašpar

 

 

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí