120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Co by nemělo chybět v šuplíku každé ženy

Uveřejněno: 16.02.2023
Kategorie: SPOLEČNOST , TIPY , TOP

Které kousky spodního prádla by neměly chybět v prádelníku žádné ženy?
V šatníku každé ženy se najdou univerzální kousky oblečení, které můžete ve správné kombinaci obléct na jakoukoliv příležitost. Podobně by na tom měl být také váš prádelník. Měli byste v něm mít prádlo, které bude co nejméně nápadné a nebude kazit dojem z jinak perfektního outfitu, ale také spodní prádlo, které poškádlí smysly. A co ještě? Samozřejmě pohodlné kousky pro chvíle relaxace.



zdroj: jakbydlet.cz

Kouzlo dokonalého prádelníku je v univerzálnosti a pohodlí

Kompletní prádelník by se měl skládat ze spodního prádla pro peprné chvilky s vaším protějškem, ale také z kousků, které můžete nosit běžně.


Základem je zejména perfektně padnoucí střih a velikost podprsenek a kalhotek. Pokud vám spodní prádlo nesedí, pokazíte celý dojem z vašeho vymazleného outfitu. Pamatujte, že kvalitní spodní prádlo dokáže skrýt nedostatky vaší postavy a upozornit na její přednosti. Podle odborníků je největším problémem žen konzervativnost při výběru. Ženy nerady zkoušejí nové střihy, typy, barvy i materiály a raději jsou věrné ozkoušeným modelům. Jenže takovým přístupem se ochuzujete o efekt, kterého můžete správně zvoleným prádlem dosáhnout.


Kromě perfektně padnoucího střihu zohledňujte při výběru kalhotek a podprsenek výrobní materiály a barvy. Kvalita látky je důležitá zejména při výběru kalhotek. Ideální je bavlna a bio bavlna, kterou můžete na těle nosit celý den. Pro sportovní aktivity můžete zvolit bambusové spodní prádlo nebo sportovní podprsenku a kalhotky ze syntetických rychleschnoucích materiálů. Mezi univerzální barvy, které by měly mít místo ve vašem prádelníku, patří:

V těchto barvách seženete kalhotky, podprsenky, tílka i ponožky. Jednoduše tedy všechny kousky sladíte.



zdroj: unsplash.com

Bezešvé spodní prádlo

Před několika lety si srdce mnoha žen získalo bezešvé spodní prádlo. Jásaly především dámy, kterým nevyhovovala tanga. Právě ta se kvůli svému minimalistickému střihu nosila pod upnuté sukně, kostýmky, kalhoty a šaty. Bezešvé kalhotky se staly jejich konkurenty.


Výrobci prádlo „stříhají“ pomocí laseru, díky kterému se okraje netřepí, a tak není potřeba je lemovat. Další metodou je tzv. svařování, kde se jednotlivé části spodního prádla slepí pomocí pojicího tejpu. Výsledek? Ani pod nejupnutějším modelem se bezešvé spodní prádlo nebude rýsovat. Toto prádlo se s oblibou nosí také například do legín. Samozřejmě existují také bezešvé podprsenky, které jsou zcela hladké, takže se nikde nezařezávají. Nemusíte se obávat nevzhledných „faldíků“.


Neviditelné spodní prádlo ocení také ženy s citlivou pokožkou. Díky absenci švů prádlo zbytečně nedráždí pokožku. Pro výrobu se nejčastěji používá mikrobavlna, bambusová vlákna nebo modal. Proto je prádlo měkké, pružné a příjemně se nosí.


zdroj: woman-in.cz

Kalhotky s bavlněným sedem

Vzhledem k tomu, že jsou kalhotky celý den v těsném kontaktu s dámskými intimními partiemi, je určitě nejvhodnější zvolit takové, které jsou z příjemných materiálů. Mezi takové patří bavlna, bio bavlna a bambus. Jde o přírodní materiály, které jsou přirozeně antibakteriální, takže brání vzniku nepříjemných potíží a dovolují pokožce dýchat. Z přírodních materiálů se vyrábí snad všechny nejoblíbenější střihy kalhotek:


Jestliže jsou pro vás přírodní materiály příliš „nudné“, můžete nosit kalhotky z umělých materiálů. Látku ze syntetických vláken ale gynekologové nedoporučují nosit celý den. Syntetika je totiž nedostatečně prodyšná, což vede k pocení a ke vzniku gynekologických obtíží. Řešením pro vás mohou být kalhotky z umělých materiálů, které ale mají bavlněný sed. Díky němu se k vašim intimním partiím dostane dostatek čerstvého vzduchu. I přesto je však lepší nebýt v umělých kalhotkách celý den.

Krajkové spodní prádlo pro intimní chvilky

V perfektně vybaveném prádelníku samozřejmě nesmí chybět ani krajky. Krajkové kalhotky nebo podprsenky zdobené krajkou můžete bez problémů nosit i pod běžné oblečení. Přeci jen, dokonalé prádlo ženě dodává sebevědomí. Je ale potřeba pamatovat na to, že krajky se pod těsnějším oblečením rýsují, a to nevypadá zrovna cool. Výjimkou jsou krajkové braletky, které mnohdy bývají součástí outfitu, a to, že jich kousek vykukuje, je žádoucí. Jinak se doporučuje toto prádlo nosit spíše pod volnější oblečení.


Kde ale mají krajky stoprocentně zelenou? Rozhodně v ložnici nebo kdekoliv, kde se chcete s partnerem věnovat sami sobě. Krajkové sexy spodní prádlo je nestárnoucí klasikou, která z každé ženy udělá bohyni. Nemusí se přitom nutně jednat o krajková tanga nebo podprsenku, ale také třeba o podmanivý krajkový župánekkorzet nebo košilku.



zdroj: unsplash.com

Podprsenka v tělové barvě

Mezi univerzální barvy podprsenek patří samozřejmě černá a bílá. Kromě nich by ale ve vašem prádelníku měla své místo mít také podprsenka tělové barvy. Možná stále žijete v přesvědčení, že pod bílou halenku, košili či tričko se obléká bílá podprsenka, protože nebude s vrchním dílem v kontrastu. Jenže to není pravda. Pod bílý svršek je nejlepší obléknout podprsenku tělové barvy. Dokonale totiž splyne s barvou vaší kůže a pod tričkem nebude znatelný přechod a kontrast kůže a bílého prádla.


Pamatujte, že většina bílého oblečení je částečně průhledná a přechod mezi kůží a prádlem je znatelný. To samé platí také u kalhotek, které oblékáte pod bílé kalhoty, sukni či kraťasy. Také ty by měly být v pleťové barvě.



zdroj: unsplash.com

Pohodlné dámské trenýrky pro dokonalý relax

I přesto, že na sobě máte volné tričko a pohodlné tepláky, mohou vám požitek z relaxace a odpočinku zkazit těsné a zařezávající se kalhotky nebo materiál spodního prádla, který s vaší pokožkou nesouzní. Jaké je řešení? Dámské trenýrky! Mají propracovaný volný střih se širokou gumou, takže nikde neškrtí a neomezují vás v pohybu. Navíc se šijí z kvalitních přírodních materiálů, které si vaše pokožka zamiluje. Můžete je nosit při povalování u televize, při výletech, ale také v nich spát.


 
zdroj: unsplash.com


Při výběru dámských trenek dejte volnost svojí fantazii. U tohoto spodního prádla nemusíte dbát na univerzální barvy. Sáhněte klidně po divokých abstraktních vzorech, veselých motivech nebo hravých barvách a kárech. Pokud si chcete dopřát luxusní trenky, oblečte saténové modely, které jsou vhodné především na spaní.

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí