120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

CO NA SEBE PROZRADILA DIVADELNÍ HEREČKA JAROSLAVA KOŠKOVÁ?

Uveřejněno: 26.05.2019
Kategorie: OSOBNOSTI

Máme tady další týden a to znamená jediné - rozhovor se zajímavou osobností. Tentokrát jsme pro vás vyzpovídali sympatickou herečku. Jaroslava Košková nám na sebe prozradila mnoho zajímavých informací, tak se pohodlně usaďte a jděte na to.

Ahoj Jaroslavo, začneme klasickou otázkou – jak se momentálně daří?

Jako čerstvá absolventka Vyšší odborné školy herecké si nemohu stěžovat. Jsem téměř v divadle pořád. Momentálně mám už skoro za sebou první krásnou divadelní sezónu, kdy jsem dostala nové herecké příležitosti. Můj divadelní sen se začíná uskutečňovat, takže si rozhodně nemohu stěžovat.

  

Jsme obchod zaměřený na spodní prádlo, proto nás samozřejmě zajímá, které prádlo ty sama upřednostňuješ?

Záleží na tom, co zrovna dělám. Když zkouším nebo hraju, upřednostňuji pohodlné a elastické spodní prádlo. Za běžného provozu se asi jako každá žena chci cítit atraktivní, tak volím nejen pohodlné, ale i třeba krajkové.

    

Jaké preferuješ spodní prádlo na svém protějšku?

Nooooooooooo, tak rozhodně preferuji boxerky! Oni se ještě “sloni“ nosí?

    

Oblíbená značka?

Nemám přímo oblíbenou značku. Hodně spodního prádla mám od značky Tezenis, Calzedonia nebo H&M. Jednou jsem jako dárek od své kamarádky dostala prádlo od Victoria‘s Secret a musím říct, že si ho mega šetřím, protože je nejen sexy, ale taky tak pohodlné, že ho na sobě necítím. To je pro mě důkaz kvalitní krásy.

       

Ranní rituál?

Kafe a cigáro!

     

Tři věci, bez kterých neopustíš byt? (nepočítá se mobil, klíče a peněženka) 

Scénář, diář, parfém.

 

Oblíbená hudba?

Tak to je pro mě asi nejtěžší otázka, protože je tak obšírná, že na ní neumím odpovědět. Snad jen, že sama pro sebe poslouchám spíše pozitivně laděnou hudbu (např. MØ, Rudimental), která mě motivuje do dalších dnů. Hudbu používám jako prostředek k tvoření role, takže můj telefon je plný inspirace, jako například System of a Down, Touch and Go, Vesna, Čechomor, Tomáš Klus a jeho album Racek, Sevdaliza, P!nk atd. Nejvíce však doporučuji španělskou horkokrevnou krásku Bebe!

Který seriál/film si vždy ráda pustíš?

Nepotkala jsem zatím lepší seriál, než jsou Přátelé. Na to můžu koukat pořád a dokola. Pobaví, uvolní a vypnou hlavu. Podobné kouzlo pro mě mají herci z Dejvického, takže Čtvrtá hvězda nebo Zkáza dejvického divadla jsou dobrou terapií. Pokud jde ale o největší zásah, tak asi Příběh služebnice! To je seriál, který mě týral snad každou minutu, ale nemohla jsem ho vypnout. Také Mladý papež je pro mě top a teď mám za sebou na doporučení dva díly Geniální přítelkyně a vypadá to moc dobře!

Co se týká filmu, od mala miluju Americkou krásu, doporučuju filmy, jako je Manifesto, Favoritka, Zápisky jedné lásky, Švadlena, Zápisky o skandálu, Malá knihovnice, Dánská dívka, a když se chci vrátit do dětství, tak si ráda pustím celou ságu Harryho Pottera nebo Fantastická zvířata.

    

Nynější plány? Aktivity? Tvorba?

Po škole si spíše ženskou část třídy vzala pod ramena herečka Diana Šoltýsová, která je nejen náš již bývalý pedagog herectví, ale také velká přítelkyně a hlavně režisérka, jež nám společně s Jiřím Bábkem dala prostor pro náš rozvoj. Pan Bábek si pod Kočku vzal naší absolventskou inscenaci a Diany režijní prvotinu - Bernarda. Dále nám dal prostor pro nádherný projekt - Máma říkala, že bych neměla, a jak je psáno v anotaci, jedná se o příběh, který budete milovat. Společně s Dianou máme další projekty, například Macbeth nebo právě chystaná Medea na podobný způsob. S Dianou se objevuji i na jevišti, a to v psychothrilleru Ptáci, který režíroval Martin Vokoun. V září nás s Dianou čeká zkoušení v Divadle Járy Cimrmana, kdy budeme odhalovat příběh českoněmecké ženy - Gerty Schnirch. V žižkovském divadle se teď objevuji častěji, protože chystáme projekt s režisérem Martinem Vokounem. Nabídl mi totiž vysněnou roli, a sice Ninu v Rackovi od A. P. Čechova. S ostatními studenty jsme navíc založili divadelní spolek La Pardon, který sídlí ve Skautském institutu a můžete vidět Probuzení Jara nebo komedii Dámský Krejčí. Příští sezónu nás čekají další krásné projekty. Zkrátka se máte na co těšit a my taky.

    

Vypadáš skvěle, jak se udržuješ ve formě? Nějaké tipy?  

Dlouhé relaxační koupele! Maska na obličej, pěna nebo olej! To miluju, a když mám čas, dopřeju si to. Jednou jsem takhle kvůli vaně přišla pozdě i na kamarádovo narozeninovou oslavu. Nejdůležitější je víno, smích a spánek, přesně v tomhle pořadí!

    

Když nepracuji, tak…

Poslední dobou neznám slovo “nepracovat“, ale svůj nepracovní den si představuju tak, že jdu na dobrý kafe, kouknu na dobrý film, jsem ve společnosti svých přátel, dobré jídlo nebo jedu na jih za svou rodinou, kde už se to postará o nějaký ten relax samo.

    

Co ti zaručeně udělá radost a co ti naopak rozproudí krev?

Radost mi udělá nová zajímavá pracovní nabídka a výzva. Krev mi rozproudí srážka s blbcem, což zahrnuje myslím všechno.

    

Kde tě lidé mohou sledovat?

Buď na Facebooku nebo Instagramu - Jarulína Košková, kam házím veškeré informace o našich inscenacích a nových projektech. Dále také na FB a IG La Pardonu.

Děkuji za rozhovor a přeji krásný den.

Také Děkuji a přeji ještě krásnější!

AUTOR: Matěj Kašpar

FOTO: Natálie Košková, Anisa Dekická, 

Anna Hladká, Petr Florián

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 017 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí