Víkendový výprodej
Doprava zdarma
Víkendový výprodej

Co si ženy doopravdy myslí o pánském spodním prádlu?! (1.Díl)

Uveřejněno: 16.04.2018
Kategorie: TIPY

My se zeptali a ony odpověděly. Jaké spodní prádlo považují ženy za nejvíce přitažlivé? Samozřejmě průzkum prozradil, že absolutní jedničkou jsou boxerky, dále trenýrky, slipy a poté ostatní spodní prádlo, ale v této sérii článků se na to podíváme trochu detailněji. Ať už nosíte jakýkoliv druh spodního prádla, měli byste se ještě zamyslet nad jeho vzhledem, protože ženská mysl má jasno. Jste připraveni pánové? Jdeme na to!

Muž ve spodním prádle u vany

Jakmile se ráno oblékáte, měli byste se zamyslet, jaké spodní prádlo zvolíte. To se samozřejmě netýká milovníků volnosti, a sice chození naostro. Ať už jste jakýkoliv druh člověka, volba prádla by měla být jasná – módní a stylová. To však může každý jedinec vnímat jinak. Jelikož Vás právě žena vidí spodní prádlo nejen oblékat, ale také svlékat, proběhl průzkum, který Vám prozradí vše, co potřebujete vědět. Není to totiž jen o druhu spodního prádla, ale také o tvaru, vzoru a věřte nebo ne, ženy berou v potaz i rozsah odhalení.

Statistika oblíbenosti typů boxerek

BOXERKY S DLOUHOU NOHAVIČKOU

Boxerky jsou podle žen nejlepší volbou pro mužské pokolení. Nejsou totiž příliš bláznivé, zahalují muže tak akorát a navíc jsou velmi sexy. Poskytují více podpory, jelikož jsou na tělo a udržují vše tam, kde má být. Ženy si rády prohlíží tvary muže a řekněme si upřímně, že právě boxerky to umožňují. Výrazně neoblíbenějším kouskem jsou černé boxerky značky Calvin Klein. Ať už je to sympatické či ne, ženy milují skutečnost, že tmavá barva skrývá skvrny.

PRŮVODCE-STYLEM-DELŠÍ-NOHAVIČKY - Calvin Klein

Zde jsou některé názory žen:

“Calvin Klein je nejvíce sexy značka. Prostě nádhera!“

“Když boxerky peru, tak vážně nepotřebuji vidět každou skvrnu, proto preferuji černou barvu.“

“Stejně jako my ženy nosíme luxusní lingérii, tak něco podobného mají muži v Calvinovi. Je to žhavý jako peklo.“

 

Proč vlastně ženy preferují boxerky s dlouhou nohavičkou, než jiné druhy spodního prádla?

“Jsou mužnější, než například slipy a formálnější, než trenýrky.“

“Zahalují, co mají. Nesnáším, když muži někde něco kouká. Navíc jim prostě sedí.“

“Na mužích vypadají atraktivně. Trenýrky jsou až moc volné a to mě odpuzuje.“

“Přední i zadní partie vypadají luxusně. Trenýrky nosil můj dědeček a slipy nosí můj syn. Boxerky jsou prostě nejvhodnější spodní prádlo pro muže.“

“Pasují pod jakékoliv oblečení. Muži v nich vypadají svalnatěji.“

 

Máme za sebou první díl série “CO SI ŽENA MYSLÍ O VAŠEM SPODNÍM PRÁDLU“ a tak nás samozřejmě zajímá, co si o tom myslíte Vy pánové? Napište nám názor do komentářů.

AUTOR: Matěj Kašpar

GQ

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář