120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Víkendový výprodej
Slevy až 80 %
Víkendový výprodej

Šetříš na spodním prádle? Přečti si důvody, proč bys do něj naopak měl investovat

Uveřejněno: 16.02.2020
Kategorie: MÓDA , TIPY

Zvolit značkové prádlo nebo raději to levné z laciných obchodů? Mnoho lidí se přiklání k možnosti číslo dvě, jelikož šetří peníze, ale je to ve výsledku moudré rozhodnutí? Pojďme se společně podívat na několik zásadních rozdílů, které jsou důležité v rámci výběru kvalitního spodního prádla. Čtěte dál.

ŠETŘÍŠ NA SPODNÍM PRÁDLE PŘEČTI SI DŮVODY, PROČ BYS DO NĚJ NAOPAK MĚL INVESTOVAT

Jak už jsme naznačili a vezměme to zjednodušeně, lidé se dají v rámci spodního prádla rozdělit do dvou táborů. Jsou to lidé, kteří ušetří peníze na úkor kvality a naopak zákazníci, jež ke svému tělu přistupují jako k vzácnému chrámu.

➡ ➡ ➡Tábor č. 1 – nakupuje levnější spodní prádlo, pravděpodobně ho bere jako obyčejnou věc, kterou zkrátka odnosí, vyhodí a nahradí dalším levným prádlem. Kvalitu či materiál tento tábor neřeší, jelikož šetřit peníze je pro něj hlavním záměrem a pravděpodobně ani nezná pozitiva, která nabízí tábor č. 2. Spodní prádlo přeci jen tak někdo nevidí, proč tedy do něj investovat peníze?

➡ ➡ ➡Tábor č. 2 – dnešní doba se zaměřuje na sebepoznání, což se netýká jen spodního prádla, ale také jídla, zájmů atd. Tábor č. 2 se zaměřuje na své potřeby, proto ví či zkoumá, co je pro něj dobrý. Preferuje značkové spodní prádlo a uvědomuje si, že slavné jméno značky nemusí nutně znamenat vysokou cenu. Existuje totiž mnoho společností, jež nabízejí kvalitní spodní prádlo za příznivé ceny. Tento tábor miluje pocit, když na sebe oblékne prádlo představující mix v podobě skvělého vzhledu, vymakaného střihu, kvalitního materiálu, stoprocentního komfortu a dalších kvalit.

Jestli se vám v prvním táboře líbí, klidně tam zůstaňte, ale kdo ví, třeba vás následující informace donutí přejít do druhého tábora.

MATERIÁL

Není tajemstvím, že laciné spodní prádlo se vyrábí z materiálů, které nemají potřebné funkce k pohodlí. Nákupčí se totiž soustředí pouze na cenu a na svou marži, samotný produkt je pro ně druhotný. Zakoupíte tedy levné spodní prádlo, které však postrádá důležité vlastnosti, jako např. prodyšnost, pružnost, odolnost apod. Bohužel tím podporujete i nevhodné pracovní podmínky továren z nejrůznějších zemí. Materiál je základ přinášející pohodlí a právě u pohodlí to vždy musí začínat i končit, proto si dopřejte měkkou, prodyšnou látku, která je laskavá k vaší pokožce, jako je například bavlnabambus apod.

VELIKOST

Nakupování online z webů, jako např. aliexpress a ebay je v poslední době populární. Seženete tam totiž mnoho věcí za pár korun, ale co se týče spodního prádla, tento internetový trh skýtá celou řadu falešných produktů (viz článek – Jak poznat originál od padělku) a hlavně čínská produkce má zcela odlišné velikosti oproti Česku. Prádlo je vyrobeno z nepřizpůsobivého materiálu (viz odstavec – materiál) a navíc v sériích po tisících, což ve výsledku znamená vadné či rozdílné kusy. Trenýrkárna.cz nabízí přes 30 značek a každá z nich se zaměřuje na spoustu aspektů a jedním z nich je různorodost postav. Nezapomínejte, že každý jsme originál, což je naprosto v pořádku a je nutné se změřit, jelikož správná velikost je dalším důležitým bodem na cestě k pohodlí.

Zvolit značkové prádlo nebo raději to levné z laciných obchodů? Mnoho lidí se přiklání k možnosti číslo dvě, jelikož šetří peníze, ale je to ve výsledku moudré rozhodnutí? Pojďme se společně podívat na několik zásadních rozdílů, které jsou důležité v rámci výběru kvalitního spodního prádla. Čtěte dál.

   

FUNKCE

Trh se spodním prádlem výrazně pokročil a poskytuje kousky pro různé aktivity. Právě proto je důležité zvážit, co vlastně přes den děláte. Zamyslet se nad prací, zájmy atd. Člověk, který celý den sedí v kanceláři, jistě ocení bezešvé spodní prádlo, jestli máte citlivou pokožku, zvolte bambusové prádlo a na jinou stranu takovému sportovci doporučujeme vyzkoušet funkční boxerky. Proč se trápit v nástroji ďábla, když si můžete pořídit spodní prádlo, jež podpoří celý váš den.

Trh se spodním prádlem výrazně pokročil a poskytuje kousky pro různé aktivity. Právě proto je důležité zvážit, co vlastně přes den děláte. Zamyslet se nad prací, zájmy atd. Člověk, který celý den sedí v kanceláři, jistě ocení bezešvé spodní prádlo, jestli máte citlivou pokožku, zvolte bambusové prádlo a na jinou stranu takovému sportovci doporučujeme vyzkoušet funkční boxerky. Proč se trápit v nástroji ďábla, když si můžete pořídit spodní prádlo, jež podpoří celý váš den.

   

KLIENTSKÝ SERVIS

Trenýrkárna.cz je na trhu se spodním prádle již od roku 2010 a za tu dobu si získala celou řadu spokojených a vracejících se zákazníků. Jak by taky ne, že? Celý team Trenýrkárna.cz vám totiž denně dopřává skvělý zákaznický servis, bohatý a originální sortiment, fajn ceny a víte co je na tom nejlepší? Naše práce nás baví, vy to vnímáte a díky tomu můžeme pyšně potvrdit, že nás doporučuje 99 % z vás. Vážíme si toho a děkujeme. To tedy ve výsledku znamená, že se nás ohledně spodního prádla můžete zeptat absolutně na cokoliv a my rádi poradíme. Fungujeme nejen jako e-shop, ale také máme dvě kamenné prodejny (Sokolovská, Příčná) + dvě výdejní místa (OC Atrium Flora, OC Nový Smíchov), tudíž si zboží můžete prohlédnout, osahat a zkrátka najít to nejvhodnější spodní prádlo přímo pro vaši postavu a způsob života.

Tak co, milí čtenáři? Stále jste v prvním táboře nebo vás můžeme slavnostně přivítat v tom druhém? Ať je to jakkoliv, nezapomeňte, že vaše tělo je chrám a měli byste se k němu tak chovat. Určitě nám dejte nám vědět, kde spodní prádlo nakupujete a jaké máte zkušenosti.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (8)

Monika Maršová


30.04.2020 00:12:45

Modelky a modelové jsou moc dobré.

Lada Holubová


29.04.2020 22:36:56

Důvody jsou hezký ale záleží na člověku jak se mu chce.

Emil Vacek


29.04.2020 18:11:04

Je zřejmé že by se do spodního prádla určitě mělo investovat. Vlastní zkušenost. :-)

Kamil


28.04.2020 20:44:07

Tak každý má svoje potřeby.

Šárka N.


28.04.2020 17:21:23

Tak na spodním prádle by se šetřit nemělo.

Arnošt Vencl


27.04.2020 20:38:13

No jak kdy někdy drahý někdy levný.

David Zbořil


08.03.2020 09:36:47

poučný článek

Richard Janecký


05.03.2020 11:16:25

no zjistil jsem zajímavé věci a rozhodně děkuji za článek.

Přidat komentář



100% hodnocení
6 998 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí