120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Jarní výprodej! Slevy až 80 %
Slevy až 80 %
Zvýhodněná balení se slevou až 72 %

Vybíráme pro vás TOP značky z Trenýrkárna.cz

Uveřejněno: 23.03.2022
Kategorie: MÓDA , TIPY

Když kvalitní spodní prádlo, tak od těch nejpovolanějších. Dopřát si čas od času kousek, který si na sobě budete doslova užívat, by měl každý a existují mezi námi i nadšenci, kteří podlehli kvalitnímu prádlu už nadobro. Není se čemu divit. Pocit luxusu a pohodlí vám nabízí výrobci těch nejlepších značek, kteří přesně ví, jak na to. Proč zvolit českou nebo zahraniční kvalitu a co všechno vám může nabídnout?

 

Česká kvalita s názvem REPRESENT

Česká značka, kterou má na svědomí skupina mladých nadšenců, vás zaujme prvotně svým volným stylem cíleným především na aktivní zákazníky milující pohyb. Díky těmto borcům se už nemusíte rozhodovat mezi pohodlím a funkčností. Obojí je s Represent možné. Mimo kvalitního spodního prádla nabízí trička, mikiny, čepice nebo oblíbené ponožky. Jsou ideálním dárkem pro vás i vaši drahou polovičku.

Na trhu se česká značka objevila roku 2000 a úspěch si zasloužila uvedením pánských boxerek balených stylově v plechovce. Kvalitní materiál, propracovaný střih a mimořádný design můžete od české značky očekávat na každém kousku oblečení, který si z jejich nabídky vyberete. Dámy si dopřejí chvíli odpočinku s dámskými trenýrkami a pánové ocení propracovaný střih boxerek a trenýrek s vytkávanou gumou, která má schopnost se přizpůsobit všem aktivitám. Represent je výbornou volbou pro všechny, kteří se nespokojí s polovičním řešením, pro ty, kteří žijí aktivně a zároveň se chtějí cítit pohodlně.

 

Trenky STYX nosí celá rodina

Koncem roku 1996 se zrodil úžasný nápad. Dva barmani z Prahy řekli dost klasickým slipům a přišli s návrhem pánských trenek Styx, které umožňují zákazníkům tu nejlepší kvalitu. Jsou vytvořeny ze 100% bavlny a slibují pánům maximální pohodlí díky zapracovanému pátému zadnímu dílu. Svůj sortiment rozšířili postupem času například o boxerky, pyžama nebo dámské saténové trenýrky. Velký důraz kladou na design prádla a díky tomu si můžete vybrat z obrovského množství kvalitně zpracovaných potisků.

Za zmínku určitě stojí široká škála velikostí, kdy i pánové s mírou 5 XL mají možnost vybrat si jeden z povedených kousků slušivého prádla Styx. Primárně se česká firma věnuje výrobě pánského spodního prádla, ale nabízí i další propracované kousky. Chcete se sladit se svým partnerem? Žádný problém. Tato česká značka vám nabídne hned několik párových trenek a nejen to. Můžete být v týmu celá rodina. Ať už stejné trenky využijete k vtipnému focení nebo společnému lenošení, budete se v nich cítit skvěle, a především o to výrobcům jde.

 

Šetrná výroba české značky GINA

Spodní prádlo české značky Gina je na trhu už přes 28 let a řadí se mezi největší prodejce spodního prádla v České republice. Během let se rozhodla zařadit do svého sortimentu bezešvé spodní prádlo a dnes již nabízí nejširší kolekci na našem trhu. Těší se velké oblibě u zákaznic, které si jejich prádlo zamilovaly pro pohodlné nošení a možnosti využití i při sportovních aktivitách. Česká firma nezůstává pozadu a nabízí nejnovější trendy, materiály i zpracování.

Pro kolekci Eco Bamboo využívá Gina ekologicky šetrnou výrobu a vaši pokožku tak může pohladit neuvěřitelně jemný materiál z bambusového vlákna. Předností tohoto materiálu je bezesporu perfektní odvod vlhkosti a luxusní prádlo si mohou s ledovým klidem dopřát i lidé s citlivější pokožkou. Vytvarovat hezké ženské křivky vám pomůžou stahovací kalhotky, pánům bude příjemně v trenkách ze 100% bavlny a v zimě vás zahřeje funkční prádlo z merino vlny. Ať už se rozhodnete pořídit si jakýkoliv kousek této české značky, můžete očekávat pohodlné a kvalitní prádlo, ve kterém vám bude prostě dobře.

 

Provokativní americká ikona CALVIN KLEIN

I když zřejmě není nutné tuto značku představovat, bezesporu si zaslouží pár řádků chvály. Kdo by neznal světově uznávanou značku oblečení a prádla s populární zkratkou CK? Americká ikona nadchla celý svět svým minimalistickým designem a provokativní propagací, která firmě zajistila úspěch na dlouhá léta. Po celém světě toužili mít lidé v šatníku alespoň jeden nadčasový kousek se značkou Calvin Klein. Plným právem si firma zasloužila několik prestižních ocenění, a i přes občasné finanční problémy byla schopna vždy nabídnout svým zákazníkům novinku, která ji vrátila zpátky do sedla.

Kolekci unisex spodního prádla uvedl Calvin Klein v devadesátých letech. Tváří kampaně se stala světoznámá modelka Kate Moss a i přes obrovskou úspěšnost se firma potýkala znovu s finančními problémy, které ji dovedly až k prodeji novému majiteli. Ten značku Calvin Klein zachoval a pokračuje ve spolupráci se známými modelkami a hvězdami showbyznysu, které značce dodávají ten správný nádech luxusu a rafinovanosti. Dámy se budou cítit výjimečně s vyztuženou podprsenkou vytvářející sexy dekolt a pánové mohou své boxerky či trenky Calvin Klein nechat s klidem šibalsky vyčnívat z kalhot. S touto značkou se vám může jednoduše stát, že i vy zatoužíte být aspoň na chvíli za sexy rebela.

 

Ležérní styl značky TOMMY HILFIGER

Kdyby se před léty Thomas Hilfiger naučil hrát na hudební nástroj a splnil se mu dětský sen o slávě rockové hvězdy, dnes by možná neexistovala jedna z nejznámějších módních značek světa. Začátky oblíbené americké značky nebyly jednoduché a občas se Thomas musel vyrovnávat s neúspěchem. Největší zlom nastal, když mladého návrháře oslovil indický podnikatel Mohan Moorjani s nabídkou ke spolupráci, která mu umožnila vytvoření vlastní značky Tommy Hilfiger. Odvážná marketingová kampaň v New Yorku přiřadila novou značku k nejznámějším světovým návrhářům, Tommy Hilfiger se tak rychle dostal do povědomí a úspěch se dostavil rychlostí blesku.

Prvotně se Tommy Hilfiger zaměřil na pánskou sportovní módu s nádechem ležérní elegance. O několik let později přišly do módy velká loga a Tommy ve spolupráci s hudebními umělci vytvořil oblečení s bílo-modro-červeným logem, které je pro firmu typické. Na trh uvedl kolekci pro ženy i děti a dnes už snad neexistuje nikdo, kdo by jeho značku nepoznal. Pokud jste příznivcem minimalismu s dávkou luxusu, prádlo značky Tommy Hilfiger je pro vás rozhodně správnou volbou. Jestliže vás okouzlí pánské boxerkykalhoty na spaní nebo dámské prádlo, můžete s jistotou počítat s pohodlím při každodenním nošení i volnočasové aktivitě. Velkým plusem je bezpochyby také fakt, že vypadá prostě božsky.

 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 010 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí