120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Jaké spodní prádlo zvolit, pokud máte fit postavu

Uveřejněno: 24.09.2018
Kategorie: TIPY

Každý jsme originál a to samozřejmě přináší odlišnosti našich postav. Jak už jsme vám několikrát v minulosti naznačili a hlavně ukázali, je velice důležité si uvědomit klady a zápory svého těla, protože poté budete schopni najít nejen dokonalé spodní prádlo, ale celkově oblečení. Doposud jsme probrali výraznější tvary, boky širší oproti ramenům, svalnatou postavu a nyní se společně podíváme na fit postavu.

Pravděpodobně vás zajímá, čím se liší fit postava od svalnaté postavy. Jednoduché. Zatímco svalnatí muži si zakládají právě na svalech, tvrdě makají v posilovně, dodržují přísné stravovací návyky, do fit kategorie jsme zařadili muže, kteří se o sebe sice starají, ale nejsou obalení dokonale vysekaným svalstvem.

Muž ve spodním prádle

   

✔ TRENÝRKY 

Stejně jako svalnatí muži i vy můžete nosit téměř cokoliv, ale pokud bychom vám měli poradit, vyhněte se trenkám. Svalnatí muži mají totiž větší hrudník, ruce, ramena a ve výsledku trenýrky unosí na jedničku, ale takový FIT muž bude díky trenýrkám působit štíhleji a to pravděpodobně není vzhled, po kterém toužíte, protože přeci jen se o sebe staráte, máte štíhlou avšak silnou strukturu těla, a proto…

Muž ve spodním prádle

    

 BOXERKY S DLOUHOU/KRÁTKOU NOHAVIČKOU + SLIPY 

Zde rozhoduje výška. Pokud jste fit muž menší postavy, nedoporučujeme vám boxerky s dlouhou nohavičkou. Proč? Opticky totiž ještě zmenší vaší postavu. V tomto případě tedy raději zvolte boxerky s krátkou nohavičkou či slipy. Tento typ spodního prádla vám dodá správnou míru pokrytí a jistotu. Při sportování je navíc užitečnější a bezpečnější nosit prádlo, které postavu obepne. Nezapomeňte hlavně dbát na správnou velikost a kvalitní materiál.

Muž ve spodním prádle

Další díl máme za sebou a samozřejmě budeme rádi za jakýkoliv komentář. Nebojte se nás zeptat na cokoliv. Každopádně ať už máte jakoukoliv postavu, dopřejte si pohodlí, protože u něho by to mělo začínat, ale také končit.

 

AUTOR: Matěj Kašpar

Související produkty

Související články

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí