120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Jak se neztrapnit na rande?

Uveřejněno: 12.10.2016
Kategorie: TOP

O randění toho bylo napsáno už hodně. A co si budeme povídat, někdy je to věda sama pro sebe. Univerzálních pravidel, jak zapůsobit na svou kořist a ulovit ji, není mnoho. Ale nejsi-li zkušený matador, máme pro tebe hned několik tipů, jak se minimálně neztrapnit v té nejchoulostivější situaci.

sexy rande

zdroj: wallpapers.brothersoft.com

Nikdy totiž není radno podceňovat sílu spodního prádla, obzvlášť dostaneš-li se na třetí metu, kde se s exibicí spodků víceméně počítá. Jestli chceš oslavovat "homerun", tak raději čti dál.

Zásada #1:

Zapomeň na infantilní potisky a obrázky!

Smysl pro humor se cení a rozhodně ti může pomoct získat plusové body. Pokud jsi opravdový střelec/střelkyně a máš dojem, že by tvůj randící protějšek ocenil nějaký ten postelový vtípek se srandovními spoďáry, risknout to můžeš.

My tenhle sebevražedný počin (bohužel i z vlastních zkušeností) vřele nedoporučujeme! Suché "ha..ha.." tě rychle vrátí zpátky do reality, a místo lámání ledů dojde k ledové odezvě. Vidět u předehry želvu Ninju nebo Křemílka zkrátka k žhavému sexu (bůhví proč) nevede.

vtipné popisky

zdroj: trenyrkarna.cz

Zásada #2:

Trenky od babičky nech doma!

Trenky, co zažily první republiku? Prostě NE! I kdybys randil/a s absolventem/kou ČVUT, tenhle prohřešek se trestá nemilosrdným zařazením mezi pošuky.

Pamatuj i na to, že tvoje neslavná pověst se může velmi lehce šířit dál a to si pak teprv nevrzneš. Takže jestli patříš mezi ty, co módě nerozumějí, nebo ty, kterým jediný trenky v roce naděluje Ježíšek, zamysli se nad sebou, osvěž svůj šatník a nech si pro dobro všech zúčastněných poradit.

od babi

zdroj: trenyrkarna.cz

Zásada #3:

Čistota půl zdraví a celý rande!

Nikdo, věř, že NIKDO není zvědavej na tvoje proprděný trenky. Výmluva, že jsi nestíhal vyprat nebo neumíš s pračkou, ti těžko pomůže zachránit situaci. Spoléháš-li na to, že bude u akce tma, je tu ještě jeden ukazatel, který tě pošle do rande-pekla. Čerstvý závan úterních ponožek je jedna z top katastrof, kterou může skončit tvoje slibně vypadající schůzka.

I kdybys byl exot a nedbal na vůbec žádný pravidla, čistý spodky si už kvůli svý mámě pohlídej. Nezapomeň na to, že tvoje pověst tě předchází, a i když nejsi zrovna Casanova, příjemná vůně a čistota je základ úspěchu!

špína hnus

zdroj: google.com

Zásada #4:

Méně je někdy více!

Jestli nemáš vkus, pravděpodobně o tom nevíš. Při výběru outfitu na rande se proto pro jistotu řiď heslem "Méně je více". Nechceme přece myšku vyplašit, že?! Ne všichni by mohli sdílet tvoje nadšení pro fialový flitry nebo super-mega-sexy chocholku mezi půlkama.

Extravagance je jednou z forem, jak na sebe upozornit, ale pokud nemáš dostatečně zmapovaný terén, je lepší se zprvu držet při zemi a zvolit umírněnější spodní prádlo. Jakmile zjistíš, že je tvůj parťák stejnej magor jako ty, pak už ti ve vyřádění nic nebrání ;)

kýče

zdroj: google.com

Zásada #5:

Buď v pohodlí a máš to v kapse ;)

Jasně, všichni chceme být nebezpečně sexy. Ale "vocaď pocaď"! Stejně jako chůze na jehlách se "zlomenýma" kotníkama, ti na sexappealu nepřidaj ani zařízlý spoďáry.

I když třeba nebudou na očích, ty o nich budeš sakra dobře vědět! Přestaň se až moc snažit a mysli na sebe. Čím líp se budeš cítit, tím větší šanci na úspěch tvoje rande má. Vybírej prádlo, který ti opravdu sedí, a hoď se do pohody.

nesedí

zdroj: google.com

Hluboká myšlenka na konec..

Na závěr bychom chtěli podotknout, že tento mininávod vesměs zohledňuje většinovou populaci, a tedy že dobře víme, že někteří lidé zkrátka nejsou "normální". Tím chceme říci, že ne všichni mají stejný úhel pohledu na to, co se sluší a patří, a tudíž nikdy nevíš, na koho narazíš. Proto berte tipy (krom Tipu #3!!! a #5) s nadhledem a buďte sami sebou. Tvůj instinkt a oblíbený supermanský trenky ti třeba pomůžou najít spřízněnou duši na celý život! ;)

Nezbývá než popřát GOOD LUCK!

KK

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí