120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

KDE SEHNAT PŘIROZENĚ VYPADAJÍCÍ BAREVNÉ KONTAKTNÍ ČOČKY?

Uveřejněno: 28.12.2018
Kategorie: TIPY

Nosíte kontaktní čočky? Rádi byste změnili barvu očí, ale zatím jste nenalezli vhodnou firmu, která vyrábí čočky v širokém spektru barev a ještě k tomu přirozeně vypadající?

Mám pro vás dobrou zprávu. Existuje totiž italská společnost jménem QUALIMED, která vyrábí barevné a přirozeně vypadající čočky pod značkou DESIO, takže konečně získáte vysněnou barvu očí a navíc nebudete vypadat jak Alien.

Výsledek obrázku pro desio.eu

Já osobně měním čočky velmi často. Baví mě měnit barvu a stále vypadat přirozeně. Lidé mi velmi často chválí oči, a jakmile si všimnou, že se mi celkem pravidelně mění barva, táží se, kde jsem čočky sehnal. Čočky jsem vyhledal hlavně kvůli zraku, jelikož nevidím na dálku. Nejprve jsem zvolil průhledné dioptrické, ale poté jsem začal bádat po barevných, protože představa jiné barvy očí, mě jednoduše lákala. Vyzkoušel jsem nejrůznější značky, které nabízel český trh, ale nebudu vám lhát, byl jsem nespokojený, protože čočky vypadaly nepřirozeně, každý hned věděl, že je používám a já působil jak hororová postava. Jednoho dne, díky mému známému, jsem se dozvěděl o společnosti QUALIMED a o jejich brandu (obchod. značce) DESIO, která nabízí široké spektrum barevných čoček. Na internetu jsem nalezl spousty fotek uživatelů čoček značky Desio (fb, inst., youtube) a zároveň získal nadšení, protože přesně tuto variantu jsem hledal – barevné, ale přesto přirozeně vypadající čočky.

Takové čočky vám mohou zvednout sebevědomí, změnit barevnou typologii, image, zkrátka se lehce stanou důležitým prvkem vaší osobnosti, ale také vzhledu. Desio prezentuje velkou škálu barevných čoček, ale také je jednou z mála světových značek, které nabízejí torické kontaktní čočky pro astigmatismus a také samozřejmě klasické dioptrické hodnoty. Další výbornou funkcí čoček je rozjasnění, ale také zesvětlení tmavých očí, protože, co si budeme povídat, tmavé oči a barevné kontaktní čočky jsou občas problém, že? Barevné kontaktní čočky značky Desio používám již mnoho let a do teď jsem vyzkoušel odstíny Innocent White, které jsem se zprvu styděl nosit, protože absolutně změnily podstatu mého obličeje, ale nakonec jsem se s nimi ztotožnil a jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Dále Forest Green, které nosím nejčastěji, jelikož mám modrozelené oči, ale preferuji pouze zelenou a navíc přesně tyto čočky byly důvodem, proč jsem se stal vyznavačem Desio kontaktních čoček. Jsou krásně zelené, ale hlavně vypadají přirozeně. Creamy Beige jsem si pořídil ze zvědavosti. Pro můj odstín očí jsou skvělou volbou a dohromady tvoří nádherně přirozenou barvu, která upoutala každého. Ach ano, chtěl jsem vyzkoušet, jaké to je být modrooký, takže jsem vsadil na Icy Blue a musím říct, že mě sice bavily, ale úplně ke mně modré oči nesedí. A nakonec jsem nově vyzkoušel Caramel Brown, které jsou zkrátka pecka.

Výsledek obrázku pro desio.eu

Tento odstín absolutně změnil barevnou typologii mého vzhledu, a tím pádem mohu sáhnout i po jiném stylu a barvách oblečení, což je samozřejmě výhodou. Kromě zmíněných čoček naleznete mnoho dalších barevných provedení, které vidíte na obrázku, takže jde pouze a jen o vaší fantazii. Všechny čočky vypadají jinak doma a logicky jinak na venkovním světle, ale obojí má svá pozitiva.

Nezapomeňte, je nesmírně důležité si nejdříve nechat změřit zrak  u očního lékaře, než si zakoupíte kontaktní čočky a poté samozřejmě dbát na hygienu, jelikož byste si mohli pouze uškodit. Kontaktní čočky DESIO mají velice jemný design a společnost klade velký důraz na bezpečnost a spolehlivost materiálů použitých při výrobě. Splňují mezinárodní zdravotnické standardy a jako jedny z mála mají Certifikát FDA (Food & Drug Administration). Jeden pár čoček vyjde cca na 1100 Kč a jsou určené na tři měsíce, takže cena vs čas vs kvalita = vyhovující 

Výsledek obrázku pro desio.eu

Jaké máte zkušenosti s kontaktními čočkami? Kterou značku preferujete? A co barva? Preferujete barevné či průhledné čočky? 

 

desio, instagram

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
7 013 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí