120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

To musíš mít: Módní inspirace pro pány

Uveřejněno: 26.04.2017
Kategorie: TOP

Pánové, muži, kluci, máme pro vás skvělé módní tipy a rady nejen z oblasti módy. Pokud chcete vypadat skvěle a jste ochotní tomu věnovat pár minut → ČTĚTE DÁL! 

Módní inspirace pro pány

↑ Jedním z aktuálních módních trendů, které doufám jen tak nezmizí, jsou bundy. Na obrázku můžete vidět tři stylové kousky z aktuálního prodeje značky ZARA. Džínové bundy mají jednu velkou výhodu: můžete je nosit doslova s čímkoliv a budete vypadat skvěle. V poslední době jsou velmi moderní džínové bundy s potiskem, ale zde se snadno spálíte, jelikož je malá hranice mezi stylem a nevkusem, proto doporučuji radši méně než více. Pokud nesnášíte pocit, když potkáte někoho, kdo má na sobě stejné oblečení, máme pro vás zajímavý nápad. Kupte si obyčejnou džínovou bundu, originální nášivku či nažehlovací záplatu podle svého stylu nebo libosti a vytvořte zcela originální kousek. Ach ano, vím, jak děsivě to zní, ale věřte mi, stojí to za to! Pokud nemáte rádi džínovinu, nynější prodejní materiál všech obchodů doslova zaplnily různé styly bund, které vypadají famózně, viz obrázek č. 3. 

↑ Dlouhý den, těžká noc? Vím moc dobře, jak se cítíte, a proto je velmi důležité, aby vaše pleť dostala kvalitní péči. Možná to zní jako nudné a ohrané klišé, ale pravda je, že ranní a večerní umytí obličeje je pouhým základem, pokud nechcete, aby váš obličej dostal hlavní roli v hororovém snímku. Máme pro vás jedinečný tip, který v poslední době sklízí ovace, a sice masku značky BATEMAN SKINCARE – Zinc + Clay Mask. Jedná se o hluboce čistící masku, která odstraňuje vrchní vrstvu mrtvých buněk pokožky, zbaví tvář nechtěné mastnoty, a přitom nezanechá suchou pleť. Je to tak! I muži o sebe musí pečovat! 

Módní inspirace pro pány

↑ Teplé dny svádí zanechat ponožky v šuplíku a vyrazit naostro, ale jak praví odborníci, tento módní trend v podobě nošení uzavřených bot bez ponožek není vašemu zdraví prospěšný. Naštěstí pro vás máme výborný tip. Značka MR PORTER přišla s novou kolekcí ponožek – FALKE - hořčicové barvy, které působí nenápadně a zajistí vám ďábelské (nebo andělské?) pohodlí. Ponožky jsou pletené z měkké bavlny, a sice ze speciálních vybraných vláken – d’Ecosse – jež zajišťují luxusní měkkost. Výrobek též obsahuje vnitřní zpevnění u paty a prstů, poskytující protiskluzovou ochranu. Nevím, jak vy, ale já absolutně nesnáším pocení nohou a bolestivé mozoly, které vznikají právě kvůli nošení uzavřených bot bez ponožek. Končím s tím a pořídím si zdraví prospěšné fusekle! Co vy?

Módní inspirace pro pány

↑ Boty jsou důležitým prvkem jakéhokoliv outfitu a je úplně fuk, zda jdete do práce, školy, posilovny či na rande. Vždy totiž platí jedno jednoduché pravidlo – správný výběr obuvi je samozřejmost. Pokud jste v tomhle ohledu zmatení, rád pomohu. Například boty značky NIKE – Blazer Mid Premium, které vidíte na obrázku, jsou dokonalou volbou pro každou příležitost. Nejenže mají famózní a neutrální vzhled, ale nabízejí také tradiční “najkovskou“ pohodlnost. Vzhled? ✓ Styl? ✓ Pohodlnost? ✓

Módní inspirace pro pány

↑ Většina lidí bere batohy, tašky a kabely za pouhý nástroj k přenášení věcí. Proč? Vždyť se jedná o skvělý způsob, jak vyjádřit a doladit svůj vzhled. Mám pro vás tři úžasné tipy, které momentálně najdete v aktuální nabídce značky ZARA. Jak si můžete všimnout, vybral jsem tři kousky, které mají podobnou atmosféru. Černá lesklá barva, výborný tvar a extravagantní, přitom elegantní styl, zkrátka peckové zboží, které kolemjdoucí donutí přemýšlet, odkud sakra máte ten boží batoh?! Já osobně jsem velkým fanouškem tzv. pytlů, protože správný vzhled ho dělá adekvátním k jakémukoliv outfitu. Zde mě velmi zaujaly asymetrické části zdobené cvočky. Č. 1 je rozhodně favorit. Odvažte se, pánové, protože nikde není psáno, že musíte mít nudný sportovní batoh nebo tašku v modré barvě ke každému outfitu. NUDA! Existuje mnoho, opravdu mnoho variant, které na vás doslova čekají!

Autor: Matěj Kašpar                                                                                                                                    zara, nike, mrporter, batemanskincare

Související produkty

Sdílejte tento článek

Zobrazit všechny komentáře (7)

Vaculíková Ingrid


28.02.2019 01:13:44

Pěkná bunda a ten batoh je superozní.

Miluška Vobořilová


28.10.2018 14:06:29

No dobrý styl, super za mě.

NIKE


24.08.2018 16:54:55

NIKE dělá fakt super boty.

Luxusní


23.08.2018 20:46:53

Tohle se povedlo, ten batusek bych si hned koupil

Lukáš Švec


30.07.2018 16:16:09

Miluju dzinovinu a bundy tohoto typu.

grrrrrrrrr


30.07.2018 01:21:17

jsem na sebe nastvany, protoze ty batohy se uz nedaji sehnat.

Super tipy


30.07.2018 01:15:34

Díky za článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí