120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Black Friday

Proč je spodní prádlo Victoria's Secret lepší než ostatní?

Uveřejněno: 30.08.2022
Kategorie: MÓDA , SPOLEČNOST

V posledních letech se značka Victoria's Secret zaměřuje také na použití recyklovaných materiálů, můžete si tak dopřát kousek krajkové nádhery, který potěší nejen vaši pokožku, ale přidá i dobrý pocit z toho, že neplýtváte přírodními zdroji.

Zázračná podprsenka pro podporu ňader i sebevědomí

Zázračná podprsenka pro podporu ňader i sebevědomíV 90. letech se na trhu se spodním prádlem značně zvýšila konkurence a značka Victoria's Secret musela přijít s nějakým trumfem. Tím se stala tzv. zázračná podprsenka, neboli Miracle Bra. Ta kromě pohodlí a běžné podpory nabízela zákaznicím i push–⁠up efekt, který dokázal zvětšit poprsí na počkání. Miracle Bra přišla na trh dokonce o rok dříve než její známější sestra Wonderbra a za rok se jí prodalo přibližně 2 miliony kusů.

Push–⁠up podprsenky jsou stálicí ženské zásuvky se spodním prádlem. Podprsenky Victoria's Secret v této oblasti nabízí mnoho možností a úrovní pozvednutí prsou. Je libo instantní zvětšení prsou rovnou o dvě velikosti nebo jen lehké pozvednutí?

U Victoria's Secret si vybere každý

Značka Victoria's Secret nabízí neokázalý luxus, který padne všem. Není to jen fráze, protože značka nabízí hned několik kolekcí zaměřených na různé typy zákaznic.

Na teenagery je zaměřená kolekce PINK plná veselých vzorů a barev. Najdeme v ní pohodlné brazilky, podprsenky pro každodenní nošení, legíny i roztomilá pyžama. To vše v kvalitním zpracování značky Victoria's Secret a s nádechem něčeho výjimečného.

Ve spolupráci s designéry značka Victoria's Secret už několik let připravuje kolekce zaměřené nejrůznějším směrem. Za zmínku rozhodně stojí kolekce Elomi, ve které se designérka Liesl Goodman zaměřuje na podprsenky pro ženy s větším poprsím. Projekt začal už v roce 2008 a v té době byl první, který se zaměřoval na větší velikosti podprsenek.

Victoria’s Secret není jen spodní prádlo

Ačkoliv jsou tanga Victoria's Secret nebo jejich brazilky stále tím největším tahákem značky, dnes v nabídce najdeme mnohem více. Samozřejmostí jsou plavky, oblečení sportovní i na volný čas nebo kabelky.

Velmi brzy se značka vydala také na cestu do kosmetického průmyslu. Nejnovějším přírůstkem do nabídky parfémů se stal Bare, který oslavuje přirozenou krásu a individualitu. K jednotlivým parfémům navíc značka Victoria's Secret nabízí také další produkty se stejnou vůní –⁠ tělové mléko nebo pěnu do koupele.

Kontroverzní andílci

To, s čím si značku Victoria's Secret stále mnoho z nás spojuje nejvíce, jsou její slavné módní přehlídky, které se konaly od roku 1995. Supermodelky známé jako andílci předváděli nejnovější modely a celá show se dokonce dostala do hlavního vysílacího času americké televize.

Mezi nejznámější modelky, které na přehlídce vystupovaly, se řadí Heidi Klum, Gisele Bündchen, Tyra Banks, Karlie Kloss nebo Adriana Lima. Mezi andílky Victoria's Secret najdeme i Češky Danielu Peštovou a Karolínu Kurkovou. Ačkoliv se na tuto velkolepou přehlídku každoročně těšily miliony diváků po celém světě, akce se od roku 2018 nekoná. Zdrcující kritika se snesla na značku Victoria's Secret kvůli výběru modelek, které reprezentují pouze jediný pohled na ženské tělo. I přes snahy o zařazení plus size nebo transgender modelek se značka rozhodla každoroční přehlídky ukončit.

A co bude dál?

Přes všechny skandály, které se na Victoria's Secret v posledních letech valí, zůstává značka dále věrná své filosofii. Victoria's Secret si na nic nehraje a stále u ní najdeme klasické střihy spodního prádla, které působí elegantně a svůdně zároveň. Jednoduše –⁠ pokud chcete něco klasického, co má punc zakázaného ovoce, u Victoria's Secret jste na správné adrese.

zdroj: unsplash.com

Krásné spodní prádlo má místo v šatníku každé ženy.

zdroj: unsplash.com

Push-up podprsenky jsou u žen stále oblíbené.

zdroj: pixabay.com

V 70. letech se hezké spodní prádlo oblékalo jen při zvláštních příležitostech.

zdroj: pixabay.com

Kolekce PINK značky Victoria’s Secret myslí na teenagery.

zdroj: pixabay.com

V nabídce Victoria’s Secret najdete i praktické modely pro denní nošení z příjemného materiálu.

zdroj: unsplash.com

Z nabídky střihů kalhotek Victoria’s Secret si vybere každý.

zdroj: unsplash.com

Spodní prádlo Victoria’s Secret je oblíbeným dárkem k Vánocům nebo na Valentýna.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 967 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí