120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 350 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Výhodný čtvrtek
Slavíme narozeniny! Slevy až 80 %
Výhodný čtvrtek

Profil značky: GUESS

Uveřejněno: 24.06.2021
Kategorie: PŘEHLÍDKY

Guess je americká značka oblečení, spodního prádla a doplňků, kterou založili bratři Marcianovi v roce 1981. Pocházeli z Francie, a tak si americký módní trh získali mimo jiné evropskou jedinečností. Dokázali ale mnohem víc. Jejich módní styl si brzy oblíbili mladí lidé, milovníci trendů a odvážných střihů. 

Guess proslavily hlavně džíny

Velký podíl na úspěchu značky Guess měl úplně nový design džínů. Byly vyšisované, zdobené kamínky a zipy. Když se objevily v nabídce známého butiku Bloomingdale’s, zákazníci je vykoupili během několika hodin. Pak už se značka rychle stala módní ikonou a populární je stále. A její nadčasové kampaně s nejkrásnějšími modelkami v nás dodnes vyvolávají touhu koupit si další Guess boty nebo kabelku.

zdroj: i.pinimg.com

Historie trojúhelníkového loga

Velkým milníkem v historii brandu byl vznik známého loga ve tvaru trojúhelníku. Paul a Maurice Marcianovi jezdili v Los Angels okolo billboardu Mc Donald’s, kde stálo: “Guess what’s in our new Big Mac?” Právě slovo Guess je zaujalo a brzy k němu přidali i otazník, aby zdůraznili, že jde o o otázku. Za slovem se jim ale nelíbil, a tak ho umístili dolů a trojúhelník byl kompletní. Později doplnili ještě U.S.A, WASHED a JEANS, aby bylo zdůrazněno, jak se proslavili. V současnosti logo najdete nejen na džínách, ale také na Guess kabelkách, Guess peněženkách a dalších doplňcích.

zdroj: mediaslide-europe.storage.googleapis.com

Spodní prádlo Guess je mladistvé a sexy

Velmi oblíbené je nejen kvalitní spodní prádlo pro ženy, které tato značka prodává. Guess se těší velké popularitě i u mužů, protože nabízí i pánské spodní prádlo. Sexy boxerky vypadají obzvlášť dobře na vypracovaných postavách, ale sortiment je opravdu široký, klasické pánské boxerky střídají trendy varianty ve výrazných barvách. Oblíbené jsou ale také kvalitní a luxusní boxerky v nadčasovém stylu.

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 965 recenzí

98% hodnocení
15 126 recenzí