120 dní na výměnu a vrácení zdarma
98 % zákazníků doporučuje obchod
Přes 400 000 kusů spodního prádla za skvělé ceny
Black Friday
Slevy až 80 %
Black Friday

Zážitkové trenýrky aneb domácí pohoda v trenýrkách u online zážitků

Uveřejněno: 04.06.2020
Kategorie: TIPY

Co si budeme nalhávat, bez pořádného spodního prádla si neužijete žádný zážitek. Když vás bude tlačit, kousat nebo se někde zařezávat neodbytný kus látky, těžko si vychutnáte jakoukoli zábavu. A protože domácí pohodu zajistí nejen pohodlné trenýrky, připravili jsme pro vás i pořádnou dávku zážitků.
Mrkejte, máme pro vás plno parádních tipů. 


Současná koronavirová krize může být celkem výzva i pro naše partnerské soužití. 

Na začátku vztahu si nepřejeme nic jiného, než být se svou drahou polovičkou co nejvíce. Ideálně každou možnou chvíli, každý den. Jenže když se prvotní euforie rozplyne a začneme zase vnímat víc svět kolem sebe, chceme mít i svůj klid a vlastní prostor. Teď je realita pro většinu z nás, co zůstali doma na “houmofisu”, taková, že musíme zvládnout nejen práci, péči o domácnost a rodinu, ale zároveň se u toho nezbláznit.

Pro někoho naprostá hračka a ideální stav, když nemusí opustit paty z bytu, pokud to není nezbytně nutné. Pokud ale do této skupiny nepatříte a chcete si svou domácí izolaci co nejvíc užít, pak jste tu správně. 

Každá krize přináší několik možností, jak s ní naložit. Buď se hroutit a nebo vymyslet, jak z ní vytěžit maximum. A když teď nemůžete chodit za zážitky, přijdou zážitky k vám domů

                                           Seminar_Helena_Houdova

  1. Prozkoumejte svou sexualitu při partnerských online kurzech

Jasně, některé internetové servery sice dávají teď premium zdarma, ale sledování lechtivých videí vás nenaučí být lepším milencem či milenkou nebo svému protějšku lépe porozumět a naslouchat. 

Tyhle partnerské semináře vám s tím ale mohou pomoct. 

Zkuste třeba 7týdenní seminář s Helenou Houdovou speciálně sestavený pro muže, kteří chtějí prohloubit svou sexuální energii. Nechte Helenu, ať vám pomůže s vaší cestou stát se milencem bez hranic

Jestli máte chuť se do objevování nových možností vrhnout rovnou společně, tak můžete se zkušenou lektorkou vztahů a intiminy Denisou Říha Palečkovou. Připravila si pro vás rozsáhlý seminář Tajemství šťastného vztahu. Dostanete přístup k celkem 34 videím, ve kterých vám prozradí ověřené tipy a tripy a ukáže jak si zajistit spokojený vztah i po mnoha letech. 

                                              domaci_degstace

  1. Vychutnejte si domácí degustace

Jestli patříte mezi ty šťastné páry, které domácí izolace spíš stmelila, co třeba zkusit jednu z mnoha domácích degustací

Při společném ochutnávání a lenošení se navíc hodí třeba stejně sladěné spodní prádlo. Trochu se odvažte, jste sami doma, nikdo vás nevidí a tolik času už na sebe třeba zase dlouho mít nebudete. 

Nemusíte nikam chodit, protože barista, čokolatiér i sommelirér přijdou rovnou za vám - teda zatím jen do monitoru. 

Jestli jste se vždycky chtěli dozvědět, jak si doma udělat kafe jako v kavárně, tak zkuste třeba Domácí degustaci kávy. Kromě pořádné porce skvělých zrnek dostanete také mlýnek a clever dripper (“chytráček”) na jednoduchou přípravu překapávané kávy.
Navíc vás celým procesem provede profi baristka Tereza Balá z Doubleshotu. 

Víte, že čokoláda vyplavuje endorfiny? To teda i běh, ale máme vyzkoušeno, že pocit štěstí po čokoládě trvá déle a navíc skvěle chutná. Ta čokoláda, ne ten pocit. :)

A nebojte se, po kvalitní čokoládě vám nenaskočí nechtěná kila navíc. Takže ty trenýrky, které jste si chtěli objednat, nemusíte pro jistotu brát o číslo větší.

Domácí degustaci čokolády si můžete užít naprosto kdykoli, balíček dostanete až domů a můžete si ji vychutnávat, tak dlouho, dokud vám dojde. :) 

A nezapomeňte, kvalitní čokoláda se nekouše ale cucá.

                                                domaci_kviz

  1. Kdo si hraje nezlobí

Lepší než hádat se mezi sebou, je hádat správné odpovědi v Domácím kvízu. Můžete hrát buď sami doma nebo se připojit s dalšími přáteli a dát si pořádný kvízový souboj. Stačí vám k tomu třeba Skype nebo Hangouts. 

A úplně nejlepší je tohle kvízování spojit s domácí degustací vína nebo piva. Protože po pár skleničkách je vymýšlení odpovědí ještě větší zábava. 

Funguje to na stejném principu jako klasický hospodský kvíz. Akorát téma si vybíráte sami. Takže jestli jste odborník na nějaký popkulturní fenomém jako třeba Pán prstenů, Jára Cimrman nebo Červený trpaslík, teď máte šanci všechny tyhle zdánlivě neužitečné vědomosti pořádně zužitkovat. 

Související produkty

Sdílejte tento článek

Přidat komentář



100% hodnocení
6 997 recenzí

98% hodnocení
15 221 recenzí